h

Nieuws uit 2005

23 december 2005

SP verzamelt meldingen zorgtoeslag

Als u vóór 1 november 2005 uw zorgtoeslagformulier heeft ingestuurd, ontvangt u een dezer dagen de zorgtoeslag op uw rekening. Bij de SP komen al veel meldingen binnen van mensen die nog niets hebben ontvangen, maar ook van mensen die de zorgtoeslag van iemand anders hebben ontvangen.

Lees verder
23 december 2005

Kerstgroeten van SP Wijk

Leden van de dit jaar opgerichte Socialistische Partij Wijk hebben vrijdag 23 december 2005 hun visitekaartje afgegeven in het centrum van de stad. Onder het motto: SP Wijk wil niet voor Kerstman spelen! deelden ze flyers uit waarop het Wijkse gemeentehuis staat met een groot rood kruis erdoor heen.

Lees verder
22 december 2005

Campagneteam SP Wijk bij Duurstede gevormd

Voor de aanstaande raadsverkiezingen is er een campagneteam voor Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede gevormd. Het campagneteam zal in de aanloop van de verkiezingen op 6 maart bekendheid aan de SP gaan geven.

Lees verder
16 december 2005

Jeroen Brouwer lijsttrekker van SP Wijk bij Duurstede

De SP doet in maart mee met de raadsverkiezingen. Op donderdag, 15 december, is tijdens de ledenvergadering de lijst en het programma vastgesteld.

Lees verder
15 december 2005

SP doet onderzoek in de Engk

Op 1 december heeft er een informatieavond plaatsgevonden over de plannen van de gemeente in woonwijk de Engk. De SP was er ook bij. Voorafgaand aan deze informatieavond hebben de inwoners van de wijk de Engk een informatiekrant gekregen over de plannen van de gemeente. Na het horen (en lezen) van de plannen maakte de SP zich als politieke partij grote zorgen.

Lees verder
14 december 2005

Handtekeningen voor Feuniks

Woedend waren ze op burgemeester en wethouders. De muzikanten van harmonie Concordia en de buurtvereniging Het Wijkse Stekkie. ,,We laten ons niet wegjagen uit Feuniks.’’ De grote onrust onder de huurders van Feuniks was voor de SP een reden om een handtekeningenactie op touw te zetten. En in twee dagen haalde we 126 handtekeningen op. In de raadsvergadering van dinsdag, 13 december, bood Gert de Heus van de SP de 126 handtekeningen aan en deed een betoog om de Feuniks te redden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier