h

Handtekeningen voor Feuniks

14 december 2005

Handtekeningen voor Feuniks

Woedend waren ze op burgemeester en wethouders. De muzikanten van harmonie Concordia en de buurtvereniging Het Wijkse Stekkie. ,,We laten ons niet wegjagen uit Feuniks.’’ De grote onrust onder de huurders van Feuniks was voor de SP een reden om een handtekeningenactie op touw te zetten. En in twee dagen haalde we 126 handtekeningen op. In de raadsvergadering van dinsdag, 13 december, bood Gert de Heus van de SP de 126 handtekeningen aan en deed een betoog om de Feuniks te redden.

Wethouder Carel van Gelder kwam eindelijk met de mededeling dat “het niet aan de orde is dat deze verenigingen weg moeten”. Het had maar weinig gescheeld of Het Wijkse Stekkie en Concordia waren nog massaler naar het gemeentehuis getrokken.

U bent hier