h

Campagneteam SP Wijk bij Duurstede gevormd

22 december 2005

Campagneteam SP Wijk bij Duurstede gevormd

Voor de aanstaande raadsverkiezingen is er een campagneteam voor Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede gevormd. Het campagneteam zal in de aanloop van de verkiezingen op 6 maart bekendheid aan de SP gaan geven.

Het team bestaat uit de volgende leden; David Scherpenhuizen, Nathalie van Koot, Jeroen Brouwer, Harold Hunneman en Gert de Heus.Voorzitter van het team is Nathalie geworden. Zij zal de bijeenkomsten leiden, zorgen voor de vastlegging van de afspraken en de voortgang bewaken. Samen met David draagt ze verantwoordelijkheid voor alles wat met de campagne samenhangt. Er worden diverse acties uitgedacht. 2006 wordt het jaar van de SP!

Voor vragen en opmerkingen aan het campagneteam kunt u contact opnemen met Nathalie van Koot.

U bent hier