h

Nieuws van de afdeling

2 april 2024

Woonin betaalt energiegelden uit

De Wijkse SP hoorde enkele weken geleden dat huurders van de Romeinenbaanflats nog steeds de afrekening van de energiekosten niet hadden teruggekregen. De socialisten sprongen gelijk op de bres en trokken met huurders aan de bel.

Lees verder
10 maart 2024

ZORGEN AFWIKKELING ENERGIETOESLAG

Waar blijft de terugbetaling van teveel betaalde voorschotten energienota’s aan bewoners met blokverwarming? Veel inwoners van de romeinenbaanflats vragen zich af wanneer zij de afrekening van de rekeningen uit 2022 krijgen. De Wijkse SP stond er afgelopen zaterdag met haar kraam. ‘Woonin heeft de uitbetaling al meerdere keren uitgesteld. Nu willen we hen wel aan de belofte houden om in deze maand het te veel betaalde geld terug te krijgen’, legt Ron Meinema namens de socialisten uit.

Lees verder
7 maart 2024

Petitie WIJ WILLEN WONEN

De huidige woningnood en de stijgende huizenprijzen hebben een negatieve impact op onze samenleving.

Lees verder
25 februari 2024

Brief aan informateur voor aandacht gemeentelijke financiën.

De SP is van mening dat binnen de formatie van een nieuw kabinet de gemeentelijke financiën hoog op de agenda moet komen te staan. De motie van de SP is in de gemeenteraad van gemeente Wijk bij Duurstede aangenomen. Het college is gevraagd om een brief te sturen aan de informateur.

Lees verder

Pagina's

U bent hier