h

Waiks Tomatenbord

23 februari 2014

Waiks Tomatenbord

Wijk bij Duurstede – Leden van de SP verspreiden deze en volgende week op grote schaal het ‘Waiks Tomatenbord’. Het wordt ook gespeeld ‘op’ Cothen en in Langbroek staat er nog bij. “Het is gebaseerd op het oeroude ganzenborden. Dus gewoon een spel. Maar met de opdrachten laten we zien waar we als partij mee bezig zijn en wat allemaal speelt in onze gemeente,” vertelt afdelingsvoorzitter Frans van der Tol.

En zo moet je een beurt overslaan als je fiets gestolen is en je naar Doorn moet om er op het politiebureau melding van te maken. Je doet mee aan een AED-cursus om mensenlevens te redden, je denkt mee over het opknappen van buurtcentrum De Heul, en je wordt misschien geconfronteerd met een windhoos. Maar je hebt ook veel plezier in het Calypsotheater, op De Gravenbol, op de nieuwe sportvelden van SVL in Langbroek of van je nieuwe starterswoning in De Kamp in Cothen. “Kortom, leuk om te lezen en te spelen,” besluit Van der Tol.

Het Waiks Tomatenbord is hier te downloaden.

 

Reactie toevoegen

U bent hier