h

Catch-Up Rockpodium op 10-11-12

28 oktober 2012

Catch-Up Rockpodium op 10-11-12

Eens per half jaar is er een Catch-Up Rockpodium. Dit keer weer met nieuwe primeurs en oude bekenden. Voor het eerst op het Wijkse podium de sing and songwriters Crimson & The Thief en Stefan Alexander. Ook de Ramptoeristen doen Wijk bij Duurstede weer aan, samen met Consilium en Kaggel maken zij het avondvullende programma compleet. DJ Dikkie de Rooij zal de muzikale omlijsting verzorgen.

Op 10-11-12 heeft Catch-Up een primeur met Crimson & The Thief. Deze sing and songwriter formatie bestaat uit Dikkie de Rooij en Nick van Dalum. Beide hebben al veel podium ervaring maar speelden nog nooit samen op het podium.

Stefan Alexander speelde met Kleurrijk Uit al op de Wijkse Markt. Deze sing and songwriter is bekend van de Nederrock band Kaggel. Niet toevallig speelt deze Nederrock band ook weer op Catch-Up.

Voor de harde noten zijn de ramptoeristen en Consilium geboekt in het Muziektheater aan de Rijnstraat 3. Deze punkbands sluiten de avond af, geheel in traditie van Catch-Up. Meer informatie is te vinden op https://catchup.sp.nl

U bent hier