h

9 April Catch-Up Poppodium

3 april 2011

9 April Catch-Up Poppodium

Catch-Up 9 april 2011
Zaterdag 9 april is er weer een Catch-Up Poppodium in het muziektheater van Ginkel aan de Rijnstraat. Dit keer met optredens van Consilium, The Cloak, Contra en The Reason why. Het belooft weer een gezellige avond te worden met veel verschillende rockstijlen.

Consilium is ooit onstaan in Café de verjaardag van tante Marie in Wijk bij Duurstede. De band bestaat uit Mark (gitaar), Jesper (zang, gitaar, toetsen), Micha (drums) en ze spelen van akoestisch, via rock tot metal.

De vierkoppige Nederlandse band The Cloak staat garant voor een afwisselend repertoire in vier talen. De groep omschrijft zijn muziek als volgt: symfonische rock met raakvlakken aan Gothic en klassieke muziek. De nummers variëren van ingetogen en fragiel tot zwaar en bombastisch.

Contra is een duo bestaande uit Thijmen Vonk en Will van Gelderen. Dit duo neemt je mee in een muzikale reis, romantisch, meeslepend, ritmisch. Een duo dat niet onderdoet voor een complete bigband. Binnenkort komen zij met hun eerste debuutalbum Traangas. Op Catch-up beleven zij hun debuut.

The Reason why was helaas het afgelopen Catch-Up verhinderd, en werd vervangen door Henk, maar dit maal zal de Wijkse formatie wel aanwezig zijn. Deze Hard rock/bluesband ontstond in 2010 uit een stel prettige "gestoorde"muzikanten die wel zin hadden in een optreden. Naast de welbekende covers zoals "Whole Lotta Rosie (AC/DC)", Knockin' On Heavens Door (Guns N' Roses)" en "Song 2" van Blur werden er ook eigen nummers aan het repertoire toegevoegd. Deze band is samengevat een combinatie van communicerende muzikanten/vrienden met een passie voor muziek.

Zie voor meer informatie en videobeelden catchup.sp.nl

U bent hier