h

Jouw mening is voor ons belangrijk!

28 oktober 2011

Jouw mening is voor ons belangrijk!

Het College van B&W heeft de lijst met bezuinigingen bekend gemaakt. De komende weken bepaalt de gemeenteraad wat zij overneemt. Wij vinden het belangrijk om aan de inwoners te vragen wat zij vinden maar natuurlijk willen we ook graag weten wat onze eigen leden ervan vinden. De SP organiseert op woensdag 2 november een grote bijeenkomst waar de uitslagen gepresenteerd zullen worden. Gespreksleider is Jan Burger en alle fractieleden zijn aanwezig. Er zijn interviews en er is ruimte voor discussie. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door de Wijke troubadour Boudewijn Hansen met zijn sneldichten. De SP neemt de reacties van haar leden en de bevolking mee in haar beschouwingen die op dinsdag 7 november aanstaande in de gemeenteraad worden gehouden.

De afgelopen weken zijn huis-aan-huis SP-kranten op de deurmat gevallen, waarop je kon aangeven waar je wel of niet op zou willen bezuinigen. Via www.wijkbijduurstede.sp.nl kun je daarnaast een poll invullen of gebruik maken van een reactieformulier.

We nodigen je van harte uit voor deze avond ! Jouw mening is voor ons belangrijk! Ken je mensen die belangstelling hebben voor deze avond? Neem ze mee! Iedereen is van harte welkom!

Wij zien je graag op 2 november om 20.00 u in Muziektheater Van Ginkel, Rijnstraat 3, Wijk bij Duurstede !

Namens bestuur en fractie SP Wijk bij Duurstede

Gerry Odijk, a.i. organisatie secretaris

U bent hier