h

Waikse Wasvrouwen actief bij SP-campagne

30 mei 2010

Waikse Wasvrouwen actief bij SP-campagne

WIJK BIJ DUURSTEDE - Afgelopen zaterdag werd op het plein voor het gemeentehuis weer de jaarlijkse verenigingsmarkt gehouden. Dit keer was het thema ‘lekker fit de zomer in’. Ook de SP was met een informatiekraam aanwezig. De aandacht van de bezoekers werd vooral getrokken door twee echte Waikse Wasvrouwen. Als het duo Truus en Sjaan verkondigden zij namens de SP de ‘grote schoonmaak’, het motto van de socialisten voor de komende verkiezingen op woensdag 9 juni aanstaande.

Bezoekers van de markt konden ook natte sponzen gooien naar ‘foute’ bankiers en managers, en ze konden bij de SP hun ‘vuile politieke was’ inleveren. Natuurlijk waren er daarnaast flyers, posters, ballonnen, boeken en het verkiezingsprogramma. Op de SP-kraam lag ook het kinderboek ‘Weet jij het al?’ Het boek gaat erover dat in het leven alles draait om keuzes maken.

Op zaterdag 5 juni aanstaande laat de SP ook tijdens Jazz bij Duurstede van zich horen. De eigen band ‘Spic ’n Span’ trekt door een aantal straten en de Waikse Wasvrouwen zullen daarbij op geheel eigen wijze de polonaise inzetten.

Waikse Wasvrouwen

U bent hier