h

Kom meedoen voor de raadsverkiezingen

8 augustus 2021

Kom meedoen voor de raadsverkiezingen

WIJK BIJ DUURSTEDE – Op 16 maart 2022 zijn al weer de volgend verkiezingen voor de gemeenteraad. Ook de Wijkse SP-afdeling gaat hier aan meedoen. We zijn al begonnen met de voorbereidingen. Het doel is om wederom een sterke vertegenwoordiging het stadhuis in te sturen. Lijkt jou wel wat om ons team te versterken? Wil je raadsvertegenwoordiger worden? Of bestuurslid? Of gewoon actief zijn? Meld je dan voor 6 september aan. Leg hierbij kort uit wie je bent en motiveer waarom je de SP graag op deze manier wilt komen helpen. Dan kijken we samen verder!

Wat wij van SP raadsleden vooraf verwachten?

- SP lid zijn of worden en loyaal zijn aan de ideologische waarden; van menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en strijden voor solidariteit tot meedoen aan de afdrachtsregeling.

- Actief willen zijn (of worden) binnen de afdeling en dus ook buiten de raad.

- In staat zijn een bijdrage te leveren bij ingewikkelde onderwerpen en bij het leveren van algemene uitgangspunten en concrete ideeën.

- Aanspreekpunt willen zijn voor alle inwoners, ondernemers en organisaties.

- Een teamspeler in de fractie zijn.

- Bereidt zijn om vier jaar lang een hoeveelheid tijd te investeren en om deel te nemen aan in ieder geval een vergadering in de week (minstens een avond)

- Deelname aan bepaalde cursussen voor raadsleden (o.a. Lokaal Politiek).

Voor contact en vragen kan iedereen mailen met fractievoorzitter Jeroen Brouwer, via jeroenbrouwer74@gmail.com.

U bent hier