h

Meldpunt overlast afval

23 april 2021

Meldpunt overlast afval

Foto: Jeroen Brouwer / SP Wijk bij Duurstede

WIJK BIJ DUURSTEDE – De discussie over diftar lijkt voor vele partijen ten einde. Toch blijft de SP verbolgen over de gang van zaken. ‘We vragen ons nog steeds af of diftar wel de beste oplossing is voor de toekomst. En we maken ons zorgen over veel zaken die hierbij tot nu toe maar weggewuifd worden door het college. Een van deze dingen is zwerfvuil of het bijplaatsen, het neerzetten van vuilniszakken bij containers’, begint Jeroen Brouwer.

De SP-er steunt de actie van het burgercollectief dat een website is begonnen. Op www.afvaloverlast.nl kunnen mensen melding maken van afvalzaken in de leefomgeving. ‘Uit onze vragen blijkt dat er een nulmeting is verricht over zwerfvuil en bijplaatsen. Met dit meldpunt is er een extra controlemiddel om te kijken hoe de ontwikkelingen nu gaan. Vandaar dat we oproepen om vervuiling hier ook te melden. Met foto’s en al’, roept Brouwer op.

Reactie toevoegen

U bent hier