h

Uitnodiging voor ledenvergadering van de SP

22 oktober 2016

Uitnodiging voor ledenvergadering van de SP

Foto: Peter Duisters

Wijk bij Duurstede - De SP-afdeling in Wijk bij Duurstede houdt op vrijdag 28 oktober aanstaande een ledenvergadering voor leden uit de gemeenten Bunnik en Wijk bij Duurstede. De bijeenkomst wordt gehouden in het muziektheater aan de Rijnstraat. De aanvang is om 20.00 uur. Het is de bedoeling dat tijdens deze avond het concept van het verkiezingsprogramma wordt besproken. Op zondag 30 oktober is er een regioconferentie. Daar gaan twee leden en een gast vanuit Wijk bij Duurstede naar toe en zij nemen de reacties mee.

Afdelingsvoorzitter Frans van der Tol laat weten dat het conceptverkiezingsprogramma en de kandidatenlijst te zien zijn op de landelijke SP-site.

Foto: Jan Burger

“Ik ga er van uit dat onze leden en vertegenwoordigers het stuk goed zullen lezen. Het is de bedoeling dat iedere afdeling op hoofdpunten een reactie geeft. Mocht iemand de stukken op papier willen ontvangen dan kan dat. Laat het mij dan even weten via mijn mailadres: Fransvandertol360@hotmail.com”, vertelt hij.

Hij voegt nog toe dat leden uit Bunnik, Odijk en Werkhoven ook welkom zijn.

“We nemen met hen contact op om vervoerskosten of de reiskostenvergoeding te regelen”, meldt hij.

“En natuurlijk besluiten we de bijeenkomst met een hapje en een drankje. We rekenen op een goede opkomst, want het is belangrijk dat er een goed programma ligt voor de komende landelijke verkiezingen”, besluit de afdelingsvoorzitter van de SP.

Reactie toevoegen

U bent hier