h

Resultaten onderzoek winkelcentrum De Horden uitgedeeld

15 oktober 2016

Resultaten onderzoek winkelcentrum De Horden uitgedeeld

Foto: Jan Burger

Wijk bij Duurstede - Vandaag zijn rondom het winkelcentrum in de wijk De Horden de rapporten uitgedeeld over het onderzoek dat in augustus door de SP werd gehouden. Wat willen de winkeliers, de bezoekers en omwonenden met dit winkelcentrum? Wat de SP betreft gaat men daar nu zo snel mogelijk aan de slag. “Binnenkort wordt er een avond gehouden voor winkeliers en ook voor de omwonenden. Dan worden de laatste plannen gepresenteerd,” laat SP-wethouder Jan Burger weten.

In het rapport geven de mensen aan wat ze willen met het winkelcentrum. Wat betreft de bouwhoogte, het aantal parkeerplaatsen en welke nieuwe winkels gewenst zijn. Ook geven de mensen aan wat voor soort woningen men graag gebouwd ziet worden.

Foto: Jan Burger

“Het is de bedoeling dat het winkelcentrum een nieuwe impuls krijgt. De boel moet worden opgeknapt, er komen appartementen bij en een nieuwe winkel. Ook komt er een plek waar men wat kan drinken en eten. Het winkelcentrum is ruim veertig jaar oud en vernieuwing is noodzakelijk. Ook hebben zich mensen opgegeven om mee te denken met de plannen. Dat is belangrijk want bij het opknappen van een buurt betrekken we de mensen er bij!” laat Jan Burger tenslotte nog weten.

Hier vindt u het complete rapport. Dat is geheel beschikbaar om te lezen.

Reactie toevoegen

U bent hier