h

SP deelt onderzoeksrapport De Heul uit

11 juni 2016

SP deelt onderzoeksrapport De Heul uit

Foto: Elton Wollenberg

Wijk bij Duurstede - De SP is een aantal weken geleden bij de mensen die wonen rond het winkelcentrum De Heul langs geweest met een enquête. Ook is in het winkelcentrum aan bezoekers gevraagd wat zij van de toekomst van het winkelcentrum vinden. De uitkomsten van het onderzoek heeft de partij samengevat in een rapport dat aan wethouder Jan Burger overhandigd is. “Het is goed om te zien dat omwonenden en het winkelend publiek goede punten aanstippen. De eerste groep wil graag op de hoogte gehouden worden en meedenken over het nieuwe centrum,” aldus afdelingsvoorzitter Frans van der Tol.

Hij vervolgt: “Ook leuk om te weten is dat iedereen de huidige winkels zeer waardeert en dat het belangrijk is dat een paar zaken worden aangepakt, zoals het parkeren.”

De resultaten van de enquête zijn terug te vinden op de website van de Wijkse SP. De betrokken omwonenden krijgen het rapport de komende week in hun brievenbus.

Daarnaast gaan de socialisten de komende weken ook met een zelfde soort enquête aan de slag in winkelcentrum De Horden.

“Ook daar kunnen de omwonenden een brief verwachten en zullen we langs gaan. Je merkt dat grote marktpartijen naar elkaar kijken en afspraken willen maken. Maar ze vergeten dat er ook gewone winkeliers zijn en de omwonenden ook wel eens willen weten wat er nu allemaal gaat gebeuren en daarbij betrokken willen worden. Hiermee gaan we dus aan de slag,” besluit Van der Tol.

Reactie toevoegen

U bent hier