h

Eerbetoon aan Joop van Maurik

22 mei 2016

Eerbetoon aan Joop van Maurik

Foto: Jan Burger

Cothen - Op 14 mei 2016 is Joop van Maurik overleden. Op donderdag 19 mei werd er een avondwake georganiseerd en op vrijdag 20 mei een uitvaartdienst in de H.H. Petrus en Pauluskerk te Cothen. Joop van Maurik was zeer actief in Cothen. Bijvoorbeeld bij de handbalvereniging Fortissimo, de Zonnebloem, de Stichting Welzijn Ouderen, de carnavalsvereniging, de verlichte optocht en het duo ‘Schots en Scheef’. Hij was ook SP-stemmer en gaf veel tips en adviezen aan de wethouder en het bestuur.

Wethouder Jan Burger en SP-raadslid Jan Oechies waren aanwezig bij de herdenkingsdiensten om afscheid te nemen en de familie te condoleren met het toch plotselinge verlies.

“Joop was een zeer gewaardeerd persoon in Cothen en erg actief. Hij was ook erg sociaal en wist ook goed te vertellen waar er problemen waren en wat we daaraan konden doen. In de lokale krant die we met de verkiezingen uitdeelden wilde hij graag staan om uit te leggen waarom het goed was om ook in Cothen op de SP te stemmen. Met erg veel respect denken we terug aan hem,” laat wethouder Jan Burger weten.

Reactie toevoegen

U bent hier