h

Bad Looking Trouble verrast bij Catch-Up Rockpodium

25 oktober 2015

Bad Looking Trouble verrast bij Catch-Up Rockpodium

Foto: Elton Wollenberg

Wijk bij Duurstede – De Utrechtse band Bad Looking Trouble trakteerde zaterdag 24 oktober het publiek van Catch-Up Rockpodium op een zeer goed optreden. “De bluesrockmuzikanten speelden erg strak en vormden echt  een muzikale eenheid,” vertellen de organisators Gert de Heus en Elton Wollenberg. “Toen ze Nut Bush City Limits speelde voelde je duidelijk de groove. Zangeres Jooske Leenders heeft een krachtige stem en klinkt zuiver. Kortom een rockbitch die nooit over the top gaat,” vervolgt Wollenberg. “De solo waarin de gitarist en de mondharmonicaspeler elkaar afwisselde vond ik erg boeiend,” vult De Heus aan.

Foto: Elton Wollenberg

Desert Kings opende de avond met een bombastische show in Muziektheater Tom van Ginkel. “Ik was erg verbaasd toen ik na afloop hoorde dat het pas hun derde optreden was. Het was gewoon erg goed,” aldus De Heus. “Ik vond de zang van Peter TheCrow erg bijzonder. Hij zingt vaak in een andere toonsoort dan we gewend zijn. Kortom een succes,” vertelt Wollenberg enthousiast.

Foto: Elton Wollenberg
De bluesformatie The Caverns sloot de avond rauw en puur af. “Dat hun roots in de jaren 60 liggen is gelijk duidelijk. Mondharmonicaspeler Richard Quartel bleek gaandeweg ook een fijne zangstem te hebben. En de saxofoonsolo van Jos van den Hoven was gewoon top,” licht Wollenberg toe. “Graag bedank ik alle vrijwilligers voor hun inzet bij Catch-Up Rockpodium,” eindigd De Heus.

Foto: Elton Wollenberg

Reactie toevoegen

U bent hier