h

Woningen op maat voor ouderen in Langbroek

18 april 2015

Woningen op maat voor ouderen in Langbroek

Langbroek – In het Dorpshuis in Langbroek wordt op dinsdagavond 28 april een inloopavond gehouden over de verschillende woningbouwprojecten. “Vooral mensen die interesse hebben in ouderenwoningen in het gebouw Oranjepoort willen we uitnodigen. Het is de bedoeling dat op basis van de woonwensen van deze mensen er straks nieuwe appartementen worden gebouwd. Zowel in de huur- als de koopsector,” laat wethouder Jan Burger weten

Langbroek heeft de afgelopen jaren en ware metamoprfose ondergaan. Er zijn meerdere nieuwe voorzieningen gerealiseerd, zoals een nieuw sportcomplex, een centraal gelegen dorpshuis, er staan straks twee nieuwe scholen, een bibliotheek, er is een verswinkel en een prachtig buitengebied. “Er zijn inmiddels ook flink wat woningen gebouwd, voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. Soms geheel door zelfbouwers”, vertelt Burger.

De gemeente wil de laatste bouwprojecten graag presenteren, waarbij er op maat wordt gebouwd voor ouderen, die aangegeven hebben in de appartementen te willen wonen die er straks nog bij het Dorpshuis komen. “Vandaar deze avond. Maar natuurlijk zijn ook andere woningzoekenden welkom. Zo kan men terecht voor twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, grondgebonden woningen of voor vrije kavels,” aldus de SP-wethouder.

De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Het dorpshuis is gelegen aan het Prinsenplein 3 in Langbroek.  

  

Reactie toevoegen

U bent hier