h

Hans Pouw en Gerard Minnaar gehuldigd

6 januari 2015

Hans Pouw en Gerard Minnaar gehuldigd

Langbroek - Het nieuwe jaar is weer begonnen. Dat betekent een duik in koude water van De Gravenbol. En natuurlijk veel recepties. Bijvoorbeeld van de sportverenigingen. “Op 3 januari werden bij SVL in Langbroek raadslid Hans Pouw en de lijstduwer van onze partij bij de afgelopen raadsverkiezingen, Gerard Minnaar, letterlijk in het zonnetje gezet. Leuk om mee te maken. Vooral de benoeming van Gerard Minnaar als clubman van het jaar was geweldig,” aldus SP-wethouder Jan Burger.

Foto: Jan Burger

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SVL vond plaats in de voetbalkantine. Tijdens deze receptie werden ook de jubilarissen gehuldigd en de clubman 2014 bekend gemaakt. De dag begon met het zogenoemde ‘oliebollentoernooi’.

Tijdens de receptie nam Martin Roelofs, als vervanger voor de zieke voorzitter Gerhard Roeterd. Het officiële gedeelte bestond uit drie delen: het huldigen van de jubilarissen, het afscheid nemen van Gerard Minnaar en de uitreiking van clubman/-vrouw 2014.

Tot de aanwezige jubilarissen behoorde ook SP-raadslid Hans Pouw, die een speldje kreeg vanwege het twaalf en een half jaar lid zijn. “Tijdens de bijeenkomst werd al gezegd dat de gegevens van de club niet helemaal op orde zijn en dat daaraan hard gewerkt wordt. Hans heeft nog op het doel gestaan van de voetbalclub in Langbroek en is al een flink aantal jaren lid. Maar hij was er wel door verrast,” vertelt Jan Burger.

Vervolgens werd Gerard Minnaar naar voren geroepen om bedankt te worden voor zijn voorzitterschap van 35 jaar. Er waren een paar mooie toespraken en leuke cadeaus. “Vervolgens werd bekend gemaakt wie de clubman/-vrouw van het jaar was. Het bestuur was unaniem van mening dat hiervoor maar één man in aanmerking kwam, namelijk diezelfde Gerard Minnaar. Als dank voor zijn inzet op tal van gebieden binnen de vereniging. Wat mij betreft is die beker voor hem heel terecht,” laat Burger weten.

Gerard zelf gaf aan zeer verguld te zijn met de titel en stelde zich voor de toekomst beschikbaar als algemeen adviseur voor de vereniging. 

Reactie toevoegen

U bent hier