h

Openbaar fractieberaad van de SP

14 juni 2014

Openbaar fractieberaad van de SP

Donderdag 19 juni aanstaande om 20:00 uur komt de fractie van de SP bij elkaar in de fractieleeskamer van het gemeentehuis (ingang Steenstraat). De fractieleden bespreken dan de agendastukken voor de raadsvergadering van 24 juni aanstaande. “Natuurlijk kunt u ook met ons praten over de ontwikkelingen in de zorg. Iedereen is van harte welkom”, laat SP-raadslid Jan Oechies weten.

Tijdens de komende raadsvergadering komt onder andere aan de orde het Integraal Beheersplan Openbare Ruimte (IBOR). Door de uitvoering van dit beheerplan wil het gemeentebestuur de leefbaarheid in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek bevorderen. In het IBOR-plan wordt een groot gedeelte de gemeente Wijk bij Duurstede aangepakt. Een belangrijk onderwerp voor iedere inwoner van onze gemeente.

Verder staat de preventie en de handhaving van alcohol op de agenda. Dit is één van de speerpunten in het gemeentebeleid. Tenslotte  praat de raad over het bestemmingsplan herontwikkeling en verplaatsing van garagebedrijf Van Kerkhof.

Reactie toevoegen

U bent hier