h

Yvon Mocking hoofdact Catch-Up

19 april 2014

Yvon Mocking hoofdact Catch-Up

Wijk bij Duurstede – “Met zangeres Yvon Mocking als hoofdact beloofd van Catch-Up Rockpodium op 10 mei weer een succes te worden,” vertelt organisator Gert de Heus, “De rest van de bands is ook prima. We zijn er weer in geslaagd een gevarieerd maar stevig programma neer te zetten.”

Met de poster van de 13de  editie wil de organisatie een statement maken. “Catch-Up steekt zijn tong uit naar Pinkpop, bij Pinkpop betreden de oude rockers als de Rolling Stones het podium.  Catch-Up staat open voor de nieuwe generatie rockers.” zegt De Heus met een knipoog.

Yvon Mocking speelt powerpop, geïnspireerd door Alanis Morissette en Pink. “Stevige popnummers met het betere gitaarwerk en poppy melodieën, dat is wat ik het podium afknal”, vat Mocking kort samen. Project Infinity maakt haar debuut in Wijk bij Duurstede. De Acidrock-formatie bracht vorige week haar eerste EP uit met de titel ‘Open your Mind’. “Wij spelen jaren zeventigrock met een hedendaags tintje,” zegt bassist Mathijs ten Broeke.

De hardrockband Mr. Mammooth opent de avond. “Het is ons allereerste optreden in deze formatie. We spelen covers van onder andere Foo Fighters, Nirvana en Rage Against the Machine,” aldus Remco Vreeswijk. The OB’s zijn de slotact. “Zij hebben al vaker op Catch-Up gespeeld. Ze hebben bewezen een zeer waardige afsluiter van de avond te zijn. Kortom: het belooft  weer een mooi muzikaal feestje te worden,” besluit De Heus.

Catch-Up Rockpodium is op 10 mei in het Muziektheater Tom van Ginkel aan de Rijnstraat 3. De zaal gaat om 20.00 uur open. Toegangskaarten kosten vijf euro en worden aan de deur verkocht en bij Muziekwinkel Tom van Ginkel.

Reactie toevoegen

U bent hier