h

Ledenvergadering stelt kandidatenlijst vast

1 december 2013

Ledenvergadering stelt kandidatenlijst vast

Wijk bij Duurstede - Op dinsdag 3 december aanstaande houdt de SP-afdeling Wijk bij Duurstede een ledenvergadering als voorbereiding op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarbij worden de kandidatenlijst en het programma voor de komende periode vastgesteld. De bijeenkomst vindt plaats in het Feuniksgebouw aan het Walplantsoen en begint om 20.00 uur.

“We hebben de afgelopen periode met alle huidige raadsleden en de wethouder en met aangemelde nieuwe kandidaten gesproken. Daar is een prima conceptlijst uitgekomen. Verder is er hard gewerkt aan het programma. Het heeft als titel ‘Samen uit de crisis’ meegekregen. De verwachtingen voor de komende verkiezingen zijn bovendien uitstekend,” vertelt afdelingsvoorzitter Frans van der Tol.

Leden die het conceptverkiezingsprogramma nog willen ontvangen kunnen een mail sturen naar wijkbijduurstede@sp.nl of bellen naar: 0343 571635.

Reactie toevoegen

U bent hier