h

Muziektheater van Ginkel Rockt

17 november 2013

Muziektheater van Ginkel Rockt

Wijk bij Duurstede - Tijdens de twaalfde editie  van Catch-Up Rockpodium zette de Cothense band Limit by Mass een energieke show neer. Zanger Tomas Voogt wist zijn energie goed over te brengen op het publiek, met de herkenbare rockklassiekers van Dire Straits, Golden Earing en Jake Bugg.

De avond opende met de Nederlandstalige punkrockband de Ramptoeristen. De band opende met een speciale act, waarbij de drummer Peter van Eck onder het luide geluid van sirenes op zijn brandweerstep de zaal de zaal binnen stepte. Vervolgens openden zij met het naar hun zelf vernoemde nummer de Ramptoerist.

Consilium was ook weer te zien op Catch-Up. Na hun laatste optreden bij Catch-Up hebben zij duidelijk een kwalitatieve groei door gemaakt. Jesper van der Steen was verantwoordelijk voor zang, toetsen en gitaar en maakte een zelfverzekerde indruk. Met hun soms ingetogen en soms grunge-achtige stijl zette de band een veelzijdige show neer.

Iets later dan gepland betrad The Mellow als afsluiter het Catch-Up Rockpodium. Gitarist Jasper Lagemaat en de andere drie bandleden studeren aan de Rockacademie. De soms stevige blues nummers paste prima in de sfeer van Catch-Up.

Organisator Gert de Heus keek tevreden terug op een geslaagde avond: “Het is leuk om met een vast team aan vrijwilligers telkens weer zo’n kei gave avond te maken. Dit alles kan natuurlijk alleen met de vrijwillige medewerking van de bands en het Muziektheater Tom van Ginkel.”

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier