h

Wijks Thuiszorgcomité bij Dag van de Zorg

15 september 2013

Wijks Thuiszorgcomité bij Dag van de Zorg

Wijk bij Duurstede/Utrecht – Het Wijkse Thuiszorgcomité was zaterdag aanwezig op de dag van de zorg van Abvakabo in de Utrechtse Jaarbeurs. Daar werden ze met achthonderd andere thuiszorgmedewerkers door vakbondsvrouw Lillian Marijnissen bijgepraat over de vervolgacties en de komende cao-onderhandelingen. “We hebben goede resultaten geboekt met eerdere acties dit jaar, maar het blijft belangrijk hiermee door te gaan juist in het belang van onze cliënten,” aldus Jet Bolhuis van het actiecomité.

Ook werd het boek Wij zijn de thuiszorg – 15 krachtige portretten gepresenteerd tijdens de Dag van de Zorg. Op de cover van dit boek staat een strijdlustige foto van Bolhuis. “Ik vond het goed om mijn verhaal te kunnen doen. Ik vind het echt niet kunnen om cliënten in de kou te laten staan, daarom moeten we verder met Actiecomité Wij zijn de thuiszorg Wijk bij Duurstede,” legt Bolhuis uit.

Vrijdag 20 september zijn de thuiszorgmedewerkers vanaf 14.00 uur in het Cothense WoZoCo om de ouderen en andere belangstellenden te vertellen over het belang hun werk.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier