h

SP gaat wijken in met WenSPut

16 juni 2013

SP gaat wijken in met WenSPut

Wijk bij Duurstede - Komende weken gaat de Wijkse SP op zaterdag de buurten in met de WenSPut. “Wij vinden het belangrijk om goed contact te hebben met de bewoners van onze gemeente. Graag horen we van hen welke zaken er niet goed gaan in de wijken, welke er juist verbeterd zijn en natuurlijk zijn we ook blij met goed nieuws,” aldus SP-voorzitter Frans van der Tol.
Volgens de SP-raadsleden Jeroen Brouwer, Hans Pouw en andere partijgenoten is het woord de komende weken aan de inwoners van Wijk bij Duurstede.

In de WenSPut kan de Wijkse bevolking briefjes doen met suggesties om het leven in de drie kernen veiliger en aangenamer te maken. De socialisten zijn de komende weken op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur aanwezig in Cothen bij de SPAR (22 juni), binnenstad Wijk bij Duurstede (29 juni), bij de Schapenmarkt in Langbroek (6 juli), in winkelcentrum De Horden (13 juli) en winkelcentrum De Heul (20 juli).

Leden van de SP zijn de afgelopen jaren regelmatig op stap geweest met de WenSPut. “Dat heeft ons zeker nuttige informatie opgeleverd waarmee we aan de slag zijn gegaan. Of het nu gaat om het onderhoud in de wijk, de verkeerveiligheid of de behoefte aan bijvoorbeeld woningen voor ouderen of starters. Zodoende hebben we samen met inwoners en organisaties een positieve bijdrage kunnen leveren om het leven binnen onze gemeente plezieriger te maken,” aldus Van der Tol.

U bent hier