h

Veel muzikaal talent op Catch-Up

27 mei 2013

Veel muzikaal talent op Catch-Up

”Alle vier bands die zaterdagavond tijdens Catch-Up Rockpodium optraden, zetten een geslaagde show neer” zegt organisator Gert de Heus na afloop van de elfde editie “De alternatieve rockband Strain was, denk ik de beste openingsact die we ooit gehad hebben. De sfeer zat er gelijk goed in.” Doghouse, de bluesband van Jasper Lagemaat stond als tweede band op het podium. “Jasper is gewoon een goede gitarist, De zangeres van Doghouse is ook uitzonderlijk talentvol” , aldus De Heus.

Leden van de laatste twee bands waren ook enthousiast over elkaars optreden. Thomas Vogt van Limit by Mass uit Cothen zegt over the OB’s: "Er staan twee gigantisch goede gitaristen op het podium die tegen elkaar opboksen qua spel. Bassist Gino van den Hoek zet een onwijs goede show neer. En als drummer kan je niet anders dan goed zijn als je in zo’n band speelt."
"Limit by Mass heeft een zanger die heel veel uitstraling heeft. Ook de drummer en een van de gitaristen zie je gewoon genieten tijdens hun optreden. Bovendien voel je dat ze zich de covers die ze spelen ook echt eigen maken”, zegt Thijs Griepink van the OB’s.

“De laatste edities van Catch-Up zijn succesvoller dan voorheen omdat we steeds beter weten wat ons publiek leuk vind. Ik vind het fantastisch gisteren te constateren dat de zaal goed gevuld is ondanks de finale van de Champions Leage,” zegt de Heus over het evenement dat hij twee keer per jaar organiseert. Vaste bezoeker Monique Rinkens beaamt de woorden van de Heus: ”De bands worden steeds beter. Het is altijd een groot feest. Mijn vrienden en ik kijken altijd uit naar Catch-Up. Zes vrienden komen zelfs over uit Limburg om erbij te zijn.”

Catch-Up wordt twee maal per jaar georganiseerd. Alle opbrengsten komen ten goede aan het Muziektheater Tom van Ginkel. De organisatie van Catch-Up vindt het belangrijk dat faciliteiten als het Muziektheater kunnen blijven bestaan in Wijk bij Duurstede. Bands die mee willen doen aan het rockpodium kunnen zich aanmelden via catchup.sp.nl.

U bent hier