h

SP start campagne in muziektheater

12 augustus 2012

SP start campagne in muziektheater

Wijk bij Duurstede - Op woensdagavond 22 augustus aanstaande geeft de SP in Wijk bij Duurstede de aftrap voor de campagne van de landelijke verkiezingen. Dat gebeurt in het muziektheater. De verkiezingsspot van de partij wordt gepresenteerd, er zijn toespraken, er is muziek en vanzelfsprekend allerhande verkiezingsmateriaal verkrijgbaar. Gastspreker is onder andere wethouder Jan Burger.

De SP doet het in de peilingen bijzonder goed en de socialisten lijken in een ‘nek aan nek-race’ met de VVD uit te gaan maken wie de grootste partij wordt. “Wat dat betreft ziet het er inderdaad heel goed uit. We hopen natuurlijk op een uitstekend resultaat op de verkiezingsdag op 12 september aanstaande. Want de grootste partij mag straks de onderhandelingen gaan starten voor de vorming van een nieuw kabinet. En juist in deze moeilijke tijd van economische crisis is het belangrijk dat de problemen die er zijn worden aangepakt, maar dat daarbij solidariteit voorop staat”, aldus bestuurslid Gerry Odijk van de plaatselijke SP-afdeling.

Zij benadrukt dat iedereen welkom is die meer wil weten van de standpunten van de SP en het verkiezingsprogramma. “Maar het wordt ook gewoon een gezellige avond, met interessante interviews, de mogelijkheid om een drankje te nuttigen en lekkere muziek”, laat ze nog weten.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Het muziektheater is te vinden aan de Rijnstraat in het centrum van Wijk bij Duurstede.

U bent hier