h

Zaterdag 12 mei Catch-Up Rockpodium

4 mei 2012

Zaterdag 12 mei Catch-Up Rockpodium

Catch-Up Rockpodium
Zaterdag 12 mei staan er weer 4 regionale bands op het Catch-Up Rockpodium in muziektheater van Ginkel aan de Rijnstraat. The Pillars, Chaoz, The OB’s en Baby Face Nelson zullen te zien en vooral te horen zijn. Het is inmiddels al weer het 8ste Catch-Up Rockpodium wat georganiseerd wordt door Muziektheater van Ginkel en de wijkse SP.

De eigenwijze Bluesrock-band The Pillars (voorheen The Reason Why) was dit jaar al te zien op de Markt tijdens Koninginnedag en stond ook al eens op het Catch-Up Rockpodium. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen, zaterdag 12 mei zijn ze weer te zien op Catch-Up.

De hardbillyboogie band Chaoz staat voor het eerst op het Catch-Up podium evenals Baby Face Nelson. Baby Face Nelson speelt een woeste mengeling van country, honky-tonk, punkrock en americana. Beide bands hebben Utrecht als uitvalsbasis.

Het speedpunkrocknroll kwartet The OB’s uit Wijk bij Duurstede, ontstaan uit de overblijfselen van Carrera, The Spark Plugs en Upright Citizens Brigade mogen natuurlijk niet ontbreken. Het geheel wordt als vanouds omlijst door DJ Erik Hartman.

U bent hier