h

SP houdt ledenvergadering

13 januari 2009

SP houdt ledenvergadering

Het bestuur van de SP-afdeling Wijk bij Duurstede heeft voor aankomende vrijdagavond, 16 januari, een ledenvergadering uitgeroepen. “Dit niet alleen om de jaarlijkse verantwoording af te leggen naar de leden. Ook gaan we het verkiezingsprogramma voor het Europese parlement bekijken, en kiezen we een nieuw bestuurslid. Na de vergadering kunnen de leden meeklinken op het nieuwe jaar”, licht voorzitter Hans Pouw toe.

Tijdens de vergadering worden de jaarverslagen van het bestuur, de fractie en het financiële verslag besproken.
Daaraan voorafgaand komt het programma aan bod, waarmee de SP de komende verkiezingen voor het Europese Parlement in wil gaan. Om de vijf jaar wordt er een nieuw Europees Parlement gekozen. De volgende Europese parlementsverkiezingen zullen plaatsvinden in juni 2009. Alle 27 lidstaten zullen er aan deelnemen. In Nederland worden de verkiezingen gehouden op donderdag 4 juni a.s.

Hans Pouw: “Na een presentatie van het Europees verkiezingsprogramma van de SP leggen we dit aan de leden voor.” Het verkiezingsprogramma is te downloaden via SPnet (inloggen kan met het ledennummer en postcode). Het financiële jaarverslag is op te vragen bij Hans Pouw, te bereiken via 0343-574438, of wijkbijduurstede@sp.nl.

“We zien de leden graag vrijdagavond. Als was het dus maar om na de vergadering het nieuwe jaar gezellig in te luiden. Dat zullen we rond de klok van 21.30 uur doen”, aldus afdelingsvoorzitter Pouw. De vergadering is in het Feuniksgebouw aan het Walplantsoen in Wijk bij Duurstede en begint om 20.00 uur.

U bent hier