h

Stop de rioolheffing!

22 juli 2008

Stop de rioolheffing!

Er bestaat in Cothen rechtsongelijkheid bij de rioolbelasting. Terwijl er voor de gehele gemeente een eigenarenheffing geldt, heeft de woningbouwstichting de huurdersheffing van de voormalige gemeente Cothen voortgezet. Voor huurders in Cothen is hierdoor geen kwijtschelding mogelijk of een huurtoeslag op die heffing. Bezwaarbrieven van bewoners, gesprekken met het bestuur van de woningbouwstichting, brieven van het College van Burgemeester en Wethouders….. Het heeft nog niets aan de situatie veranderd. Kortom, het is tijd voor actie!
Stop Rioolheffing Cothen

Download de nieuwsbrief

Meer weten over de actie volg het nieuws op www.wijkbijduurstede.sp.nl of bel:

Hans Pouw: 06 25063687
Henri√ętte Sanders: 577375

STEUN DE AKTIE!

Handtekeningen kunnen naar:
W. Schoenmaker
Willem Alexanderweg 76 Cothen

of:

H. Sanders
Singel 41
Wijk bij Duurstede

U bent hier