h

Attributen voor inrichting Stijgbeugelterrein zijn eindelijk besteld

19 juli 2007

Attributen voor inrichting Stijgbeugelterrein zijn eindelijk besteld

Op 9 juli 2007 stelde Henriëtte Sanders opnieuw vragen over de attributen voor de skatebaan in de Horden. Het college van B&W heeft inmiddels geantwoord op deze vragen.

Vraag 1: Waar blijven de attributen op de skatebaan op het stijgbeugelterrein?

Antwoord: Attributen voor inrichting Stijgbeugelterrein, onder andere skate-atributen en plaatsing van een voetbalkooi zijn inmiddels besteld. Door vakanties (landelijke vakantiespreiding) is de leveringstermijn langer dan normaal. Ook de coördinatie ten aanzien van plaatsing attributen, toegankelijkheid voor toekomstig onderhoud heeft ons genoopt (ook door de landelijke vakantiespreiding) om in overleg met de leveranciers (plus onderaannemers en gemeentelijke buitendienst) de afspraak te maken dat levering en plaatsing uitgesteld wordt tot na de zomervakantie. De afspraak is nu dat in de 2e helft van september begonnen wordt met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein.

De jongeren worden hierover op zeer korte termijn geïnformeerd.

Vraag 2: De vergunningsaanvraag wordt daags na de informatieavond (maart 2007) ingediend: Is deze planning gehaald. Zo ja/nee: Wat is nu de planning?

Antwoord: De vergunningsaanvraag is ingediend. De vergunningen zijn verstrekt.

Vraag 3: Is er met omwonenden nader overleg geweest over de beheersbaarheid rondom het stijgbeugelterrein? Zo ja, wat is er uit dat overleg gekomen?

Antwoord: Na de informatieavond hebben een aantal omwonende zich aangemeld voor nader overleg met jongeren, Wijkhuis, politie en gemeente. In dat overleg zijn er nadere afspraken gemaakt over het gebruik van het Stijgbeugelterrein.

Datum: 16 juli 2007

Namens het college van burgemeester en wethouders,

Aukje Boer
wethouder

U bent hier