h

Agnes Kant komt naar Wijk bij Duurstede

21 februari 2007

Agnes Kant komt naar Wijk bij Duurstede

Agnes Kant, Lid van de tweede kamer voor de Socialistische partij komt op 2 maart naar Wijk bij Duurstede.Om 18.00 neemt zij deel aan een manifestatie op de hoek van de Singel en de Zandweg onder de bekende notenboom. Onder het genot van een kop SP – tomatensoep en de vrolijke klanken van de Kromerijmtaler muziekanten kunt u haar vragen stellen over het standpunt van de SP betreffende de gezondheidszorg en het belang voor Wijk bij Duurstede ten aanzien van de verkiezingen van de Provinciale Staten op 7 maart.

Agnes KantOm 20.00 wordt er in het Wijkse gemeentehuis een bijeenkomst gehouden onder het motto ’Zorg voor de toekomst!’. De avond is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in de raadszaal. Hier zal Agnes Kant samen met haar collega en nieuw Tweede Kamerlid Hans van Leeuwen worden geïnterviewd over de huisartsenpost, zorgverzekeringen, de wet maatschappelijk ondersteuning, woningbouw en het openbaar vervoer. Verder zijn SP-wethouder Jan Burger en kandidaat-statenleden aanwezig.

Medewerkers in de gezondheidszorg, maar ook zorgvragers en anderen die meer willen weten over de toekomst van de zorg in Wijk bij Duurstede worden door de organisatie van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst. Iedereen kan vragen stellen of een bijdrage leveren aan de discussie over zorgvoorzieningen nu en in de toekomst.
De zaal is open om 19.30 uur. Voor meer informatie kan men contact opnemen met:
Jan Oechies tel. 0343-575978

U bent hier