h

Scoor voor een ander! Doe mee met de ‘Poule voor het Goede Doel’

26 mei 2006

Scoor voor een ander! Doe mee met de ‘Poule voor het Goede Doel’

Zou jij wel eens een flinke zak geld willen geven aan Kinderboerderij de Vliert, het Kankerfonds, het Rode Kruis of welk ander goed doel je ook kunt verzinnen? Doe dan mee met de Poule voor het Goede Doel, en zorg ervoor dat je die zak met geld mag weggeven aan het goede doel van jouw keuze.

Nog even en half Nederland is straks aan de buis gekluisterd voor het WK voetbal in Duitsland.

Miljoenen ‘bondscoaches’ hebben een mening over de opstelling, over de kansen van Oranje en wie de uiteindelijk winnaar wordt. Heel veel liefhebbers vullen deze dagen poules in met voorspellingen in de vriendenkring, op het werk, op school of in de sportkantine. Soms kun je er een paar tientjes mee winnen, maar de meeste mensen spelen vooral voor het plezier. Het leek mij mooi om deze lol te combineren met een goed doel. Scoor ook eens voor een ander, zeg maar.

Ik daag je daarom uit om je in te schrijven bij de ‘Poule voor het Goede Doel’. Niet alleen kan jij je dan eindelijk aan het hele land bewijzen als de grootste voetbalkenner, maar je strijdt ook mee voor een goed doel naar keuze. Want per deelnemer stort de SP een euro in de goede doelenpot en de beste voorspellers mogen na de finale deze pot weggeven. De allerbeste voorspeller mag de helft van de goede doelenpot schenken aan een goed doel naar keuze, de nummers twee en drie respectievelijk 30% en 20%.

Kijk even naar de spelregels en de voorwaarden en schrijf je snel in.

Veel succes en plezier!

Jan Marijnissen

U bent hier