h

Slot Actieweek van de Zorg

27 januari 2006

Slot Actieweek van de Zorg

Morgen, 28 januari, vindt het slot van de uiterst succesvolle actie Week van de Zorg plaats. Het is de bedoeling om ‘s ochtends opnieuw protesthandtekeningen tegen de huisartsenpost in Houten in te zamelen. ‘s Middags worden de handtekeningen en protest e-mails gebundeld en door lijsttrekker Jeroen Brouwer en tweede man Gert de Heus aangeboden bij de dienstdoende huisarts.

De dag ziet er als volgt uit:

Tussen 10-10.30 uur verzamelen op het Walplantsoen. Gert de Heus coördineert de actie. Hij zal alle vrijwilligers indelen in groepjes en een locatie toewijzen.

Om 10.30 uur gaan de actievoerders op pad.

Om 12.30 uur wordt iedereen weer op het Walplantsoen terug verwacht voor het inleveren van de stapels handtekeningen.

Eind middag gaan Jeroen en Gert naar de dienstdoende huisarts.

We hopen dat er veel SP-leden en belangstellenden komen zodat we de actie met een knal kunnen afsluiten. Ook onze kameraden van de Heuvelrug zullen deelnemen.

Natuurlijk zal SP Wijk bij Duurstede zeer alert blijven op de zorg, we zullen o.a een meldpunt opzetten en alternatieven aanbieden aan de huisartsen en het college van B&W een aantal aanbevelingen doen. Wij beloven ons best te doen om de huidige ontwikkelingen een halt toe te roepen!

Volg de ontwikkelingen op onze website (http://wijkbijduurstede.sp.nl) of spreek ons aan op straat. U kunt contact opnemen met ons meldpunt als u vind dat u onrecht wordt aangedaan.

U bent hier