h

SP Cursus Politieke basisvorming Wijk bij Duurstede

29 september 2005

SP Cursus Politieke basisvorming Wijk bij Duurstede

Een tweede evenement waaraan alle leden mee kunnen komen doen, is de cursus politieke basisvorming. Namens de SP zal Sjoerd Uitslag, de man die vanuit de afdeling Heuvelrug de partij mede heeft aangestuurd, in vijf bijeenkomsten tekst en uitleg geven over de SP, haar achtergrond en denkbeelden. Wil je bijvoorbeeld weten waar jouw partij vandaan komt? Of ben je meer benieuwd waar de SP heen wil? Dan krijgt je nu de kans om je inzichten te verdiepen met deze cursus.

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten waarin thema’s worden behandeld als:

  • de geschiedenis van de partijen en politieke stromingen in Nederland
  • hoe de SP van een kleine linkse splinter in de jaren ’70 uitgroeide tot één van de grootste partijen van Nederland
  • wat wil de SP?
  • waar onze democratie vandaan komt en hoe het parlement werkt
  • wat er mis is met ons land en wat we daar samen aan kunnen doen

En nog véél meer! De cursus is bedoeld voor álle leden, is niet moeilijk te volgen, maar wel heel leuk! Deelname is gratis! Dus doe gezellig mee! De cursussen worden de vrijdagavonden van 7 okt., 14 okt., 21 okt., 4 nov., en 11 nov. gegeven, steeds van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden kan bij Yvonne Komduur: tel. 0343-574370

U bent hier