h

Sanne Werson

Ik ben Sanne Werson, geboren in 1985 en woon al mijn hele leven in Wijk bij Duurstede. Ik ben afgestudeerd als aardrijkskundedocent maar op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Lid van de SP ben ik sinds begin 2010, waar ik op een thema-avond van de SP een lidmaatschapskaart in mijn handen gedrukt kreeg. Al tijden had ik het erover om lid te worden en dit was net het laatste duwtje in de rug dat nodig was. 

Waarom ik lid ben? Omdat ik, samen met vele andere mensen, wil strijden voor een betere samenleving. Een sociale samenleving waarin ieder mens telt. Waar we het belang van goede zorg en goed onderwijs inzien en daar niet op bezuinigen maar juist in investeren, een samenleving met oog voor elkaar en niet altijd voor het "meer meer meer"  Ik hoop dan ook door (actief) lid te zijn van de SP bij te dragen aan een samenleving waarop we trots mogen zijn, een samenleving met toekomst voor onze (klein)kinderen.

Mijn favoriete SP-moment? Vooral alle momenten waarop we samen actief zijn, de positieve reacties van mensen op straat als we ergens met de wenSPut staan. Een van de leukste acties vond de actie voor de Gravenbol waarbij we de handtekeningen op het plein voor het gemeentehuis aan de wethouder gingen aanbieden. Het plein was eventjes een mini-Gravenbol met zand en playmobilepoppetjes, beachbalspelletjes en voetballen. Een ludieke actie.

De komende tijd zal ik vooral bezig zijn met het coördineren van de acties in Wijk bij Duurstede. Ik wil meehelpen om de doelen van de SP realiteit te maken; heel algemeen gezegd: ik wil mij inzetten voor een beter Wijk bij Duurstede!

U bent hier