h

Download hier de witte flat enquete

7 maart 2022

Download hier de witte flat enquete

WIJK BIJ DUURSTEDE - De SP is momenteel bezig met een woonenquete voor de Witte Flats in Voorwijk. Wij hebben in de Witla- en Karolingerflat al vragenlijsten opgehaald en danken de huurders voor de op- en aanmerkingen die er gemaakt zijn.

Tot nu toe treffen wij vooral de volgende zaken aan;

  • Enkel glas bij 25% van de woningen en het geplaatste dubbel glas is sterk verouderd (jaren 80).
  • Last van vocht in de woningen geeft 65% van de ondervraagden aan.
  • Last van schimmel in diverse ruimten, 55%van de ondervraagden geven dit aan
  • Niet geïsoleerde cv-leidingen in alle woningen (betekent veel warmte verlies)
  • Van de ondervraagden geeft 85% aan dat zij vinden dat Viveste onvoldoende doet aan het onderhoud van de flats. Ook geeft men aan dar er slecht reageert op klachten (75% van de ondervraagden).

Huuurders die de enquête nog niet ingevuld hebben, kunnen dan als nog doen. Download deze (zie bijlage onder dit bericht), vul de vragenlijst in, maak er een foto van en mail deze naar wijkbijduurstede@sp.nl,

We komen nog langs bij de Birka-, Kaupang- en Doctor Janssenflat. Dat doen we op 26 maart, van 11.00 uur tot 13.00 uur.  In de dagen daarvoor stoppen wij de vragenlijst in de brievenbussen. Deze komen we dan op zaterdag ophalen. Langsbrengen bij onze WenSPut, die ergens in de buurt staat, kan ook.

U bent hier