h

Bijeenkomsten worden opgeschoven

15 maart 2020

Bijeenkomsten worden opgeschoven

Foto: Elton Wollenberg

Afgelopen week hebben wij de leden een brief gestuurd, waarin diverse activiteiten zijn aangekondigd. Wegens de onzekerheden die de Corona-ziekte meeneemt, zijn wij genoodzaakt deze op te schorten naar andere tijdstippen.

Alle activiteiten zoals deze gepland staan in de maand maart, hebben wij afgelast. We willen onze leden en niet-leden geen enkel risico laten lopen. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

De ontmoeting met onze nieuwe voorzitter Jannie Visscher op 2 april laten we voorlopig doorgaan. Hierbij houden wij wel oog voor eventuele nieuwe ontwikkelingen. Mocht er dus iets veranderen, dan hoort u het op tijd.

De locaie is overigens; Walplantsoen 12

Namens het bestuur,

Frans van der Tol.

SP Wijk bij Duurstede

Reactie toevoegen

U bent hier