h

SP naar De Engk

11 februari 2018

SP naar De Engk

WIJK BIJ DUURSTEDE – Zoals bekend trekt de SP al weer enige maanden door de wijken. Aankomende zaterdag staan de leden op de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat, Zocherstaat en Kostverlorenpad in de Engk. “Hier is de laatste jaren flink gebouwd, in alle categorieën en voor alle doelgroepen. Goed om eens te kijken hoe alles er hier voor staat. Opmerkingen nemen we mee in ons programma voor de komende vier jaar”, bekijkt raadslid en organisator Harold Hunneman. De SP tent zal hier van 12.00 uur tot 14.30 uur staan. Ook fractieleden en lijsttrekker Jeroen Brouwer zullen hier aanwezig zijn.

De socialisten komen als enige partij ook buiten de verkiezingen om naar de inwoners. De raadsleden zullen met andere SP-leden huis-aan-huis aanbellen. Lijsttrekker en wethouder Jeroen Brouwer is zoals gewoonlijk bij de tent aanwezig om vragen te beantwoorden over diverse onderwerpen.  “We staan simpelweg echt tussen de mensen. En we nemen de inwoners serieus. De opmerkingen die we in de wijken te horen nemen we als bijlage mee in ons verkiezingsprogramma”, aldus Hunneman.

In de andere wijken hoort de SP dat veel mensen erg tevreden zijn over hun eigen leefomgeving. De opmerkingen gaan de raadsleden na de verkiezingen meenemen in hun wens voor meer wijkgericht werken. “Inwoners mee laten denken over hun eigen omgeving vinden wij  het toppunt van participeren.  Mensen hebben genoeg leuke ideeën voor problemen met verkeer, parkeren, hondenpoep en groen. Met de vele tientallen onderhoudscontracten heeft de gemeente al ervaring opgedaan. Dat moeten we veel verder uitbreiden. Deze lijst is daar een goede aanzet voor”, bekijkt Hunneman.

Reactie toevoegen

U bent hier