h

SP tour doet de Stenen aan

10 december 2017

SP tour doet de Stenen aan

WIJK BIJ DUURSTEDE – In het kader van de Wijken-tour staat de SP-tent aankomende zaterdag, 16 december in de Horden, in de hoek langs de Zeeuwse Steen, Overloop en Sluishoofd. Vanuit deze plek zullen leden langs de deuren gaan met vragenlijstjes. Bij de tent zullen enkele raadsleden staan, die vragen over lopende zaken kunnen beantwoorden. “We staan op het de hoek van de Zeeuwse Steen, Overloop en Sluishoofd. Iedereen kan daar van 11.00 uur tot 13.00 uur langs komen”, melden de organisatoren Harold Hunneman en Thierry Dumessie.

Al enkele malen stond de SP-karavaan ergens in de gemeente opgesteld. De eerste keren om de enquête rond de binnenstad af te maken, terwijl de laatste keren de Horden werd aangedaan. Nu maken de SP-ers de stap over de Hordenweg naar de Stenen. “Bij de Amstel en de Kotter en Klipper waren mensen over het algemeen redelijk tot goed tevreden met de wijk. We zijn benieuwd of dat aan de andere kant van de Hordenweg ook zo is”, bekijkt Dumessie.

De komende maanden gaat de SP alle wijken af. De actie zal na de lokale verkiezingen doorgaan. Hierbij gaat de groep ook elke wijk in de avonden nog een keer bezoeken. “Zo gaan we gericht in wat straten nog een keer de enquête uitzetten en ophalen. De opmerkingen die gemaakt zijn, zullen we dus ook naar voren blijven halen. Vandaar dat mensen de lijst ook op onze website kunnen downloaden en op kunnen sturen”, eindigt Hunneman. De vragenlijst is in te downloaden via wijkbijduurstede.sp.nl. Opvragen kan via wijkbijduurstede@sp.nl.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier