h

Komende donderdag fractie overleg maar de SP komt ook naar u toe

16 oktober 2017

Komende donderdag fractie overleg maar de SP komt ook naar u toe

Zaterdag 21 oktober, van 11:00 tot 13:00 uur, staat de tent van de SP aan de Hordenweg / hoek Amstel voor OBS de Horn. (voorheen het Baken) Leden van de SP gaan met een vragenformulier de wijk de Horden in. “Wij willen weten van welke dingen u in uw woonwijk tevreden bent maar ook willen wij graag van u weten wat in uw woonwijk beter kan gaan” vertelt fractie voorzitter Jan Oechies.

“De afgelopen maanden hebben wij de inwoners, bezoekers en ondernemers van de binnenstad bezocht. Wij hebben hele waardevolle informatie verzameld. Binnenkort verschijnt over dit onderzoek een rapport dat wij aan wethouder Kosterman en wethouder Brouwer aan zullen bieden.  Deze informatie is richtinggevend voor de SP, tijdens de bespreking over de binnenstad”, vervolgd Oechies.

De fractie vergadert donderdag 19 oktober vanaf 20: 00 in het huis van de gemeente. ( Hoofdingang) U bent van harte welkom om uw wel en wee over de gemeente met de fractie van de SP te delen.

Reactie toevoegen

U bent hier