h

SP vraagt naar mening over toekomst binnenstad

5 juni 2017

SP vraagt naar mening over toekomst binnenstad

Foto: Elton Wollenberg

Wijk bij Duurstede -  De SP houdt aanstaande zaterdag 10 juni een enquête over de toekomst van de binnenstad. Tussen 11.00 en 13.30 uur staan de socialisten met vragenlijsten op de Markt bij de kerk. “In de gemeenteraad zijn we nu bezig met de Visie bestemmingsplan binnenstad. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk meningen te horen,” legt fractievoorzitter Jan Oechies uit.

“Tijdens de laatste raadsvergadering bleek dat het thema erg leeft binnen de Wijkse samenleving,” vertelt Oechies, “Om meer inzicht te krijgen gaan we de komende weken niet alleen op de Markt staan, maar ook bij de mensen aanbellen. We hopen dat de binnenstadbewoners zo hun mening geven over zaken als verkeer, parkeren, evenementen, winkeltijden enzovoorts. We moeten niet vergeten, het is en blijft een plek voor bewoners, winkeliers, uitbaters van de binnenstad”, vervolgt  Oechies.

Voor de winkeliers stelt de partij een aparte vragenlijst op. “Deze groep benaderen we binnenkort. We hopen zo een zo breed mogelijk beeld te krijgen over wat er leeft de betrokkenen,” besluit Oechies.

Reactie toevoegen

U bent hier