h

Openbaar fractieberaad SP in Cothen

30 januari 2017

Openbaar fractieberaad SP in Cothen

Foto: Elton Wollenberg

Cothen - Donderdag 2 februari om 20:00 uur komt de SP fractie bijeen in het Dorphuis in Cothen. Het  is een openbare vergadering en iedereen is van harte welkom.

 “Wij spreken dan over een aantal zaken die in Cothen spelen”, vertelt raadslid Corrie de Groot. “Actueel is de omgevingsvisie Kromme Rijngebied die samen met de gemeente Houten en Bunnik wordt opgesteld. Hoe wordt rekening gehouden met de natuur in dat gebied?  Heeft de Cothense samenleving een stem in de planvorming.  Zijn er mogelijkheden of beperkingen bij de ontwikkeling van toerisme in dit gebied”. Allemaal vragen die wij in de loop der tijd van Cothenaren hebben gehoord”, besluit de Groot.

“Maar het kan ook zijn dat inwoners van Cothen vragen hebben ten aanzien de recent aangekondigde bouw in Cothen”, vervolgt Gert de Heus. “Kortom er zijn genoeg onderwerpen om met de fractie van de SP te bespreken. Een ieder is dan ook van harte welkom op donderdag 2 februari vanaf 20:00 uur in het Dorpshuis, C.B. Kentiestraat 2, 3945 CB Cothen.

Reactie toevoegen

U bent hier