h

Veel steun voor Zorgfonds op kerstmarkt

11 december 2016

Veel steun voor Zorgfonds op kerstmarkt

Foto: Elton Wollenberg

Wijk bij Duurstede – Ondanks het druilerige weer was het druk bij de kraam van het Nationaal Zorgfonds op de kerstmarkt Kerst bij Duurstede zaterdag 10 december. “Veel mensen maken zich zorgen om hoe het huidige zorgstelsel werkt. Ook spraken we een paar mensen die soms niet naar de dokter gaan vanwege het eigen risico van 385 euro per jaar. Dat kan er dus voor zorgen dat behandelingen uiteindelijk alleen maar duurder worden,” concludeert Elton Wollenberg, organisator van de Wijkse campagne van het Nationaal Zorgfonds.

“Daarom is er op zaterdag 21 januari in het Calypso Theater een themamiddag,” vertelt medeorganisator Gert de Heus, “Met de zorgmarkt willen wij tonen dat we in de gemeente Wijk bij Duurstede wel in staat zijn goede en betaalbare zorg te organiseren. Wijk is vorig jaar niet voor niets uitgeroepen tot gouden gemeente. SP-Tweede kamerlid Henk van Gerven zal die middag ook aanwezig zijn en een discussie over het huidige zorgstelsel en het Nationaal Zorgfonds leiden. Met het Zorgfonds kan de zorg echt beter een goedkoper worden.”

Foto: Elton Wollenberg

“Zondag 11 december kunnen mensen ook bij ons langs komen bij de kraam op de kerstmarkt voor informatie. Daar delen we ook uitnodigingen uit voor 21 januari. Daarbij krijgen de mensen een ‘Noodlot’, waarmee men kans maakt op leuke prijzen bij de Zorgmarkt in januari, besluit Thierry  Dumessie, ook actief voor het Wijkse Nationaal Zorgfonds.

Meer informatie is te vinden op nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier