h

Voormalig bestuurslid Gerry Odijk is overleden

11 november 2016

Voormalig bestuurslid Gerry Odijk is overleden

Cothen - Op dinsdag 8 november is Gerry Odijk overleden. Zij was een flink aantal jaren actief binnen de SP, onder andere als bestuurslid.

Afscheid nemen is met
Zachte vingers wat voorbij is
Dichtdoen en in
Goede gedachten

Gerry woonde in Cothen waar zij ervoor zorgde dat de SP bekendheid kreeg en uitgroeide tot een grote partij. Doordat ze goed op de hoogte was van wat er speelde  kwam ze met initiatieven van speelplaatsen tot nieuwe en goede huisvesting en zorg voor mensen die dat nodig hadden. Binnen de afdeling heeft zij zich geweldig ingezet en was zij aanjager van activiteiten op allerlei gebieden.

Doordat zij onze raadsleden en onze wethouder wees op pijnpunten in de gemeenschap kon er voor gezorgd worden dat Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek beter werden om te wonen, te leven en konden de inwoners meedoen aan allerlei activiteiten.

Tijdens haar lange ziekteperiode hebben we veel aan haar gedacht en contact proberen te houden met Bert. Het leek even beter te gaan, maar dat bleek toch valse hoop. Gerry is 55 jaar geworden, veel te jong nog.  Wij zullen haar zeker niet vergeten.

Op de rouwkaart staat als tekst: “Met al haar levenslust en wilskracht heeft zij haar strijd niet kunnen winnen. Na alle fijne jaren die wij met haar mochten beleven, hebben wij met verdriet afscheid moeten nemen van mijn fantastische vrouw en moeder.”

Zaterdag 12 november is er van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren in de Oude Dorpskerk aan De Brink te Cothen.

De crematieplechtigheid vindt plaats op maandag 14 november om 11.45 uur in aula 2 van crematorium Amersfoort aan de Dodeweg 31 te Leusden. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangstkamer.

Namens het bestuur, de fractie, wethouder en alle leden van onze afdeling: Frans van der Tol, afdelingsvoorzitter.

Reacties

Beste leden van de SP Wijk bij Duurstede,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie bijzonder lid Gerrie Odijk.
Zoals ook wij veel te vroeg afscheid moesten nemen van haar zus Trudie, gebeurt dit nu bij jullie. Jullie verliezen een altijd aanwezig, actief, meedenkend persoon, die de politiek zo hard nodig heeft. Wij wensen jullie, haar familie en geliefden sterkte bij het afscheid nemen en in dankbare herinnering verder gaan voor alles wat ze betekend heeft. Namens Bestuur, Fractie en leden van de PvdA , Wijk bij Duurstede

Gecodoleerd en veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

Noor, CNV collega.

Reactie toevoegen

U bent hier