h

Nieuwe website van ondernemersfonds is ‘in de lucht’

5 maart 2016

Nieuwe website van ondernemersfonds is ‘in de lucht’

Foto: Elton Wollenberg

Wijk bij Duurstede - De voorzitter, penningmeester en secretaris van het Ondernemersfonds in Wijk bij Duurstede brachten afgelopen week een bezoek aan de wethouder Economische Zaken, Jan Burger. De feestelijke reden van het bezoek was het “live” gaan van de website van het Ondernemersfonds.

Het Ondernemersfonds is 1 november 2015 van start gegaan in Wijk bij Duurstede. Vanaf 1 november hebben de nieuwe bestuurders van het Ondernemersfonds gewerkt aan het goed opzetten van de bestuurlijke samenwerking en het versterken van de verschillende deelraden. Ook is gewerkt aan het makkelijker maken van het doen van aanvragen om de Wijkse economie te stimuleren. Het bestuur heeft daarom ook een goede website laten ontwikkelen.

De werkzaamheden van het bestuur hebben hun vruchten afgeworpen: het bestuur heeft al acht aanvragen in behandeling genomen waarvan vijf aanvragen zijn toegewezen, een aanvraag is afgewezen en twee aanvragen zijn in behandeling. Alle informatie over de ingediende aanvragen is te raadplegen op de website van het Ondernemersfonds: www.ondernemersfondswijkbijduurstede.nl.

Op de website treft u daarnaast alle informatie aan over het Ondernemersfonds: van de statuten tot info over de bestuursleden, van de status van aanvragen tot nieuws over de activiteiten van het fonds.

Wethouder Jan Burger: ”De lancering van de website van het Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede is een belangrijke stap voor het slagen van het fonds in Wijk bij Duurstede. Het was al mogelijk om aanvragen in te dienen, maar met de nieuwe website wordt dit nog eenvoudiger. Iedereen kan nu bovendien volgen wat de status is van een aanvraag en alle belangrijke informatie van het fonds is beschikbaar. Mijn eerste indruk is dat het een mooie, toegankelijke en overzichtelijke website is.”

De komende maanden werkt het Ondernemersfonds verder aan de verbetering van haar dienstverlening.

“Namens de gemeente Wijk bij Duurstede wens ik het bestuur van het fonds veel succes met haar werkzaamheden. Samen gaan we aan de slag om de economische omstandigheden in onze gemeente en het ondernemerschap te verbeteren en te versterken,” besluit Burger.

Reactie toevoegen

U bent hier