h

Informatiemarkt over hulp, zorg en ondersteuning

20 november 2015

Informatiemarkt over hulp, zorg en ondersteuning

Foto: Jan Burger

Wijk bij Duurstede - Afgelopen donderdag was er veel aandacht voor de zorg in onze gemeente. In Cothen werd een nieuwe AED geplaatst en ’s middags was er een informatiemarkt. Ondanks het slechte weer waren veel zorgorganisaties aanwezig en kwamen mensen langs om kennis te maken en informatie te krijgen. De hal en raadzaal stonden vol met stands over jeugdzorg, participeren oftewel: meedoen, aangepast werk en maatschappelijke ondersteuning.

Bezoekers, maar ook de verschillende aanbieders, raakten met elkaar in gesprek. ‘Verrassend’, zei een van de bezoekers. ‘Ik wist niet dat er zoveel aanbod was. Ik ben hier echt wijzer geworden en heb goede ideeën opgedaan.’

Foto: Jan Burger

De Informatiemarkt werd druk bezocht

Heeft u de informatiemarkt niet bij kunnen wonen, maar wilt u meer weten over bijvoorbeeld aangepast werk, begeleiding, financiën, vrijwilligerswerk, dagbesteding, opvoeding, enzovoorts? Neem dan contact op met Loket Wijk. Dat kan via email info@loketwijk.nl. Langskomen kan ook. Het adres is Karel de Grotestraat 65 in Wijk bij Duurstede. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Woensdag doorlopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier