h

Kandidaat Europese verkiezingen uit onze regio

19 mei 2014

Kandidaat Europese verkiezingen uit onze regio

Wijk bij Duurstede - Donderdag 22 mei zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement. Derde op de kandidatenlijst van de SP staat Anne-Marie Mineur (1967). Zij komt uit de Utrechtse regio, namelijk uit de Bilt. In 2006 werd Mineur raadslid voor de SP in De Bilt. In 2009 werd ze afdelingsvoorzitter en sinds 2011 is zij fractievoorzitter voor de Socialistische Partij in de Provinciale Staten Utrecht.

“Het is erg belangrijk om 22 mei te gaan stemmen,” benadrukt Mineur, “Als je niet gaat stemmen dendert de trein van méér en méér Europa gewoon door. Stem SP als u ook wil dat we in Nederland zelf de baas blijven over de zorg, het onderwijs, de pensioenen en de sociale zekerheid. Daarom onze leus: zeg nee tegen deze EU.”

Afdelingsvoorzitter Frans van der Tol van de SP in Wijk bij Duurstede vult haar aan: “We zijn als partij niet tegen Europa. Samenwerken is prima, maar er wordt steeds meer door de EU bepaald waar we zelf prima over kunnen beslissen. Bovendien wordt er in Brussel heel veel geld verspild. De bureaucratie is enorm!”

Er kan donderdag in Wijk bij Duurstede van 7.30 tot 21.00 uur gestemd worden.

Reactie toevoegen

U bent hier