h

Nieuwe website

31 augustus 2013

Nieuwe website

Tijdens de zomerperiode hebben webmasters Gert de Heus en Elton Wollenberg een nieuwe  website voor SP-afdeling Wijk bij Duurstede gemaakt. “De nieuwe site is onderdeel van SPOED, waarbij alle lokale SP-sites aangepast worden. De belangrijkste wijziging is de software waarmee de website bijwerken, waardoor het eenvoudiger is geworden de website bij te werken. Het bestuur heeft toen besloten Elton toe te voegen aan het webteam”, aldus De Heus. In juli zijn De Heus en Wollenberg naar een webmastercursus van de SP geweest als voorbereiding op het bouwen van de site.

Elton Wollbenberg bij SPOED-cursus

“Het feit dat we de site moesten vernieuwen gaf ons mooi de kans een aantal wijzigingen aan te brengen. De komende tijd zullen we samen met landelijke webmasters van de SP de laatste puntjes op de I zetten. Er waren wat problemen met het plaatsen van blogs en de pagina’s van het bestuurs- en de fractieleden”, zegt De Heus.

Nieuwsarchief

Door de omzetting van de website  hebben alle nieuwsberichten van voor 1 augustus nieuwe webadressen gekregen. “Daar konden we helaas niets aan doen. Gevolg hiervan is dat verwijzingen op Google en sociale media zoals Facebook en Twitter niet meer kloppen. We raden mensen die oude berichten willen (terug)lezen aan om gebruik te maken van de zoekfunctie of te zoeken in de dossiers op https://wijkbijduurstede.sp.nl/. Elton heeft inmiddels alle nietwerkende links op onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/pages/SP-Wijk-bij-Duurstede/) verwijderd”, besluit de Heus.

Gert de Heus bij SPOED-cursus

 

Reactie toevoegen

U bent hier