h

Eerste 500 handtekeningen aangeboden

13 juni 2012

Eerste 500 handtekeningen aangeboden

Dinsdag 12 juni heeft SP-voorzitter Robbie Dekker de eerste 500 handtekeningen voor behoud van de Gravenbol als recreatiegebied aangeboden aan wethouder Robbert Peek (CDA). Hij stuurt deze week de handtekeningen op naar het Recreatieschap op om het standpunt van de gemeente duidelijk te maken.

De afgelopen weken hebben de leden van de Socialistische Partij op verschillende plekken in onze gemeente gestaan om actie te voeren voor behoud van de Gravenbol als recreatiegebied. “We hebben zo’n duizend handtekeningen verzameld en veel positieve reacties gekregen vanuit de samenleving voor deze actie. De eerste 500 hebben we nu aangeboden en volgende week sluiten we deze actie groots af,” aldus Dekker

De gemeente werkt overigens hard om aan de wens van de bevolking te voldoen. Peek was dan ook zichtbaar verheugd met de SP actie. “We zijn blij met de handtekeningen vanuit de Wijkse bevolking om de Gravenbol te behouden als recreatiegebied omdat het onze zienswijze ondersteunt,” aldus de wethouder.

Dinsdag 19 juni om 19:00 komt de SP actie ten einde met een manifestatie op het plein voor het gemeentehuis. Dekker: “Iedereen die de Gravenbol een warm hart toedraagt roepen we op om op het plein aanwezig te zijn. Hoe meer mensen er zijn, des te groter de kans op succes.”

U bent hier