h

SP Lokaal avond op vrijdag 8 juni a.s.

31 mei 2012

SP Lokaal avond op vrijdag 8 juni a.s.

Graag nodigen wij jullie uit voor onze SP Lokaal avond op vrijdag 8 juni a.s. in het Feuniks gebouw, Walplantsoen 14 in Wijk bij Duurstede. Deze avond staat in het teken van de Tweede Kamer verkiezingen op 12 september en de verkiezingscampagne. De SP staat er in de peilingen goed voor. Nederland lijkt in te zien dat het socialer en rechtvaardiger moet en kán. Met zijn allen kunnen we zorgen voor een geweldig resultaat op 12 september. Dit wordt hét moment om de SP in de regering te stemmen en zo veel mogelijk mensen er van te overtuigen dat ook te doen !

We starten om 20.00 u

Onze gast is Nico Heijmans, lid van Provinciale Staten voor de SP in Brabant en is in het dagelijks leven scholingsmedewerker bij de SP. Met Nico praten we over de standpunten waarmee de SP de verkiezingen ingaat. Wat vindt de SP van belangrijke politieke thema’s als werk, wonen, zorg, Europa, de overheid en de oplossingen voor het begrotingstekort? En wat vinden wij daarvan? Er is tijd voor discussie en het stellen van vragen.

Vanaf 21.45 u

We willen ook met jullie alvast praten over de verkiezingscampagne. Die gaat meteen na de zomervakantie volop van start! Natuurlijk moeten we plakken en folderen. We nemen samen de globale campagne planning door. Met zijn allen gaan we er voor zorgen dat iedereen in de gemeente weet waar de SP voor staat! We zetten in op datgene wat we goed kunnen: zichtbaar zijn! En natuurlijk gaan we zoveel mogelijk nieuwe leden inschrijven. Van jullie horen we graag of je ideeën tips hebt rondom het voeren van de campagne.

Vanaf 22.15 u

Zomerborrel en napraten !

U bent hier